WAT KAN BEWEGEN JE GOED LATEN VOELEN

08-09-2022

Oke... die 10.000 stappen. Jeetje wat voelt dat lekker zeg!
Deze week niet echt toe gekomen aan "sporten" maar ach , ik haal elke dag ruim de 10.000 stappen en ik voel me er echt goed bij.

Nu we ook gezonder eten, op de mac Donalds gister na die niet eens extreem lekker was haha, voel ik me echt een stuk beter in mijn vel.

Ze zeggen altijd wel dat bewegen goed is voor je hoofd, denk dat veel mensen dit met een korreltje zout nemen... NIET DOEN!
Ik heb veel minder vaak dat ik vastloop in mijn hoofd. Ik ben een stuk vrolijker en voel me ook een stuk beter in mijn vel.
Je hoort me niet zeggen dat dit voor iedereen dezelfde uitwerking heeft maar ik ben er echt van overtuigd dat het helpt.

Wel vind ik het vervelend als ik die stappen net niet zou halen. Ik ben dan wel de gek die nog even een extra rondje gaat lopen. Maar als je nagaat dat een half uurtje rustig wandelen al snel 3000 stappen geeft... Gewoon doen dan!

Ik ben positief en in combinatie met het gezonde eten val ik ook nog eens af. Wat ook echt wel nodig was want een BMI van boven de 30... dat is niet best.

Nu ik bewuster bezig ben met wat bewegen met mijn lichaam doet, merk ik wel dat ik steeds minder stress ervaar in de winkel en dat ik minder vaak een error heb in mijn hoofd. Dit is natuurlijk voor Tim ook fijn want die snapt vaak niet zo goed wat nou het probleem is.

We zijn vandeweek ook met de familie uit eten geweest. Ik merk dat die prikkels veel met mijn lijf doen. Ik ben toch liever gewoon met minder mensen en heb liever minder geluiden om me heen. Tim had het ook direct door dat ik toch wel wat overprikkeld raakte. Dat trekt gelukkig naar verloop van tijd wel weg maar ik word dan zo enorm hyper en ga heel hard en snel praten.

Ik merk het ook de dagen erop dat ik dan sneller vermoeid ben. Maar ach soms moeten sociale dingen ook gewoon gebeuren.


Morgen gaan we naar Tim zijn broertje en zijn vriendin. Even lekker beppen en koffie drinken.
Dan is het alweer weekend en is de vakantie bijna om... Ik ben blij als die voorbij is doe mij maar gewoon mijn gestructureerde leventje haha!


Fijne week verder mensjes.

Veel liefde, Simone