Vragenlijst na vragenlijst

08-03-2023

Jeetje mina, Vandaag alle vragenlijsten ingevuld die nodig zijn voor mijn zoveelste intake bij Mediant.
Doordat ik doorverwezen ben naar een locatie die niks met mijn problematiek te maken heeft slaan in mijn ogen die lijsten echt werkelijk nergens op.

Ik heb geen referentie met andere locaties maar dit gaat toch echt alleen maar over zelfmoord of een lage dunk hebben van jezelf.

Aangezien ik vrij overtuigd ben van mijn eigen kunnen en zelfmoord niet eens in me op zou komen vind ik dit echt hele vervelende lijsten om in te vullen.
Ik ben benieuwd hoe lang de weg nu weer is om te volgen voordat ik wel eindelijk op de juiste plek uit kom.

Ze doen er schijnbaar niks mee met de informatie die eerder in mijn dossier is opgenomen waarbij er toch echt werd gevraagd of ik wilde "testen" op ASS.
De enige reden dat ik dit toen afgewezen heb ik puur het stempeltje en de tijd er niet voor hebben i.v.m werk destijds.
Baal er wel van dat alles elke keer weer overnieuw moet en als je denkt dat je eindelijk een stap in de juiste richting zet het dan weer geblokkeerd word door het GGZ zelf.
Aangezien het diagnostisch centrum hier ineens gesloten werd na 4 maanden op de wachtlijst. Voor mijn gevoel werd ik er gewoon afgepoeierd... geen idee of dat een woord is maar ik gebruik hem lekker toch haha!

Ik kan niet wachten tot ik eindelijk meer duidelijkheid heb wat ik nu moet doen en ik ben heel benieuwd wanneer ze me eindelijk eens serieus gaan nemen. & dat ze gaan snappen dat mijn angsten voornamelijk komen door overprikkeling en overvraging en niet dat ik angstig ben en daardoor overprikkeld.

Soms is het toch wel lastig om zo goed te snappen waar het van komt. Ze doen dan alsof je leeft via Google en nemen je niet echt serieus. 
De mevrouw bij het diagnostisch centrum (PACT) zei zelfs dat ik Tim kopieer... nou echt belachelijk aangezien Tim echt compleet het tegenovergestelde is van mij.


Vind het wel weer spannend om weer helemaal overnieuw te beginnen.... ben echt benieuwd wanneer er eindelijk eens echt duidelijkheid komt en ik ook gewoon op een normale manier met misschien enige hulp mijn leven kan gaan lijden.

Veel liefde, Simone