VERSLAVEND OF GOED VOOR JE?

12-08-2022

Waar gaan we eens beginnen.

 Om een beetje extra in beweging te komen ben ik maar weer aan de pokemon go begonnen. 
10.000 stappen op een dag lukt mij eigenlijk altijd maar is dat genoeg?
Ik vraag me af of ik hier werkelijk een goed gevoel uit haal of dat ik echt meer moet gaan bewegen.

Ik merk wel dat dit spel erg verslavend is, het maakt natuurlijk dat je meer beweegt maar weegt dit op tegen de verslavingsgevoeligheid?

Ik speel dit het liefst met Tim. In de avond na het eten even lekker met de hond er op uit en ondertussen vangen we pokemons en kletsen we er op los.
Om dit samen te doen heeft ook een belangrijk aspect. Het word iets meer ongedwongen om een echt gesprek aan te gaan en dat komt natuurlijk ten goede van onze relatie.

Ik geniet er van om net dat ene rondje extra te lopen op een dag waarmee je toch al snel 3000 stappen extra haalt.
Het is echter wel moeilijk om het spel daarna uit te zetten. Stel dat je net die ene pokemon mist die je nog zo hard nodig hebt.

Verder wil ik graag mijn oude hobby van echt lang geleden weer oppakken. Ik vond een oud doosje met armbandjes weven terug op zolder. Hier was ik  niet goed in dat is te zien aan de projecten die ik begonnen ben waar ik verder niks mee doe.

Knotting oftewel knopen van armbandjes vond ik wel makkelijker. Ik heb weer een beetje research gedaan want ik wist niet meer hoe ik hier aan kon beginnen...
Ik kon me niet herinneren hoe ik alles dan moest knopen. 

Ik merkte al snel dat ik touw te kort kwam voor deze projecten ( een armbandje heeft al gauw 150 tot 180 cm touw nodig). Dus moet ik maar even naar de action gaan, natuurlijk met mijn lieve mama die altijd mee wil. Hier hebben ze craft draad... dit is perfect draad om van die armbandjes te maken. We gaan het zien waar dit eindigt en of ik eindelijk weer na een lange tijd wat dingen door kan zetten om te doen.

Ik voel me een stuk beter dan een aantal dagen geleden. Ik heb nog wel een bericht open staan van UWV die ik niet zo goed durf te openen omdat ik bang ben dat ik mij dan weer slechter voel. Ik weet dat ik dit bericht moet openen dus dat zal ik dan ook vandaag doen.

Ik vind het frustrerend dat ik geen idee heb waar het over gaat maar dit is met autisme toch wel een herkenbaar probleem.

OJA!

Volgende week moet ik weer een heleboel lijstjes gebruiken zodat we klaar zijn voor de vakantie. 
Wij gaan een aantal dagen met de ouders van Tim naar Cochem in Duitsland.
Dit is een cadeautje van mijn schoonouders, mijn schoonmoeder regelt alles. Dat vind ik enorm lastig omdat ik daardoor zelfs geen idee heb wat ik in moet pakken.
Dit is de reden dat ik voor aankomende week verschillende dingen heb gepland zodat ik wel enigszins rust in mijn hoofd krijg. Want ja... je weet toch wat je gebruikt in het dagelijks leven :)!

Lijstjes 
* Schoonmaak lijst, terug komen in een schoon huis dat is het fijnste dat er is, de was moet gedaan etc.
* Tuin lijstje , Welke container moet geleegd, het gras moet gemaaid.
* Koffer lijstje,  Wat nemen we mee.
* Boodschappen lijstje , ik  wil zorgen dat er alvast wat boodschappen zijn gedaan voor in het huisje.
* Lijstje met overige taken , Boef de hond moet nog een vaccinatie voor de tijd. Hij gaat niet mee maar dit is toevallig zo gepland.

Nou we gaan maar weer eens kijken hoe al deze dingen verlopen. Ik probeer jullie zo veel mogelijk op de hoogte te houden!

Veel liefde, Simone