MIJN LIEFSTE GROOTSTE WENS

26-09-2022

Als er iets is waar ik in de afgelopen maanden achter gekomen ben ik het dat ik voornamelijk goed ben in het zorgen voor.
Zo zorg ik nu voornamelijk voor Tim & Boef. 
Ik merk bij mezelf dat dit is wat ik het liefst doe en waar ik dan ook totaal geen twijfel over heb.
Dit is het enige wat voor mij op dit moment enorm stabiel is.

Zo is dan ook mijn grootste wens om een kindje te mogen krijgen met Tim.
Wij zijn hier op dit moment niet mee bezig maar aangezien ik eind december 30 word is dit wel steeds vaker een opkomend onderwerp.

Tim durft er nog niet helemaal aan maar ik ben er echt al een poos klaar voor.
Ik weet namelijk 100% zeker dat Tim en ik dit zullen laten slagen ondanks de dingen waar we af en toe tegen aan lopen.

Ik doe dan ook geregeld research naar mensen met autisme die een kind krijgen. Tevens zijn er ook veel mensen die al kinderen hebben en er dan pas achter komen autisme te hebben. Dus dit staat mij niet in de weg.
Wij hebben de intelligentie om voor een kindje te zorgen en tuurlijk neemt dit struggles met zich mee. Maar realistisch gezien... Voor wie niet?

In mijn jongere jaren was ik hier helemaal niet mee bezig. Ik vond dat als ik een kindje zou krijgen dit dan zo was en niet iets was wat perse moest.
Nu ik toch door alle tegenslagen ook vorderingen maak ik mijn leven en merk waar ik dan ook echt goed in ben het zorgen voor iets of iemand is word mijn wens hiervoor steeds groter.

Het blijft raar om over dit soort onderwerpen te schrijven maar toch vind ik dit wel enorm belangrijk.
Het blijft een gegeven dat mensen twijfelen wanneer ze stabiel genoeg zijn en wanneer je stabiel genoeg bent voor de buitenwereld.

Nu probeer ik me niet al te veel aan te trekken van de buitenwereld want hey... die hebben toch wel een mening. Ze leven niet bij ons in huis en hebben geen idee hoe wij onze dagen invullen of hoe wij ons leven aankunnen met z'n 2en... of nouja 3en als je Boef mee telt.

Nu is het zo dat onze gesprekken steeds vaker daar over gaan, ook deze gesprekken kunnen lastig zijn omdat Tim er een iets andere kijk op heeft en angstiger is voor dit soort dingen.
Dit maakt dan sowieso ook het verschil tussen ons 2. 

Er is niks concreet voor nu maar ik vind het fijn dat de gesprekken in ieder geval gevoerd kunnen worden. Het is immers enorm belangrijk om te praten met elkaar en elkaar duidelijkheid te geven in wat er in iemand om gaat. Dit is niet alleen voor ons zo, dit is voor ieder weldenkend mens een enorm belangrijk fenomeen.

Dit is dus mijn liefste grootste wens en ik hoop dan ook jullie uiteindelijk nieuws hierin te brengen en wat dit dan weer voor een struggles met zich mee brengt... of juist de leuke dingen die moeten we absoluut niet vergeten.

keep you updated...


Veel liefde, Simone