IS DE WEEK AL VOORBIJ?!

25-09-2022

Nou zeg, het weekje wel weer.
Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen is er niet veel uit mijn handen gekomen.
Ik kan me hier echt enorm rot onder voelen en heb dan zelfs een soort schuldgevoel.

Donderdagmiddag ben ik nog even met de tuin bezig geweest, ik heb de voortuin weer onkruid vrij gemaakt en de etagere ingericht zoals ik jullie vertelde.
Ik ben toen maar direct doorgegaan naar de achtertuin en heb even het gras gemaaid en even wat stukken uitgestoken. Helaas hebben wij last van hanepoten in ons gras. ( dit is een heel hardnekkig onkruid die maar blijft groeien als je niet alle wortels uit de grond weet te krijgen)

Aangezien het best nog lekker weer is geweest deze dagen heb ik ook maar even nog wat graszaad op de kale plekken gezaaid.

Het gezonde eten wat er even bij doorgeschoten. Tim heeft hele drukke weken op zijn werk en ik zoals jullie weten heb nergens zin in dus hebben we een lekkere kapsalon besteld van de week.
De rest van de dagen heb ik wel uitgebreid gekookt.

Ik sleep mezelf de activiteiten in en merk dat dit toch wel helpt. Ik hoop dat volgende week weer een wat actievere week is en ik gewoon alles waar ik mee begonnen was weer op kan pakken.
Ik ben heel benieuwd hoe dit loopt.


Tim had vandaag weer airsoft. Hij is dus lekker een dagje weggeweest. Mijn dagen bestaan dan vaak vooral uit huishouden en gewoon lekker de tijd voor mezelf nemen dus dit heb ik dan ook zeker gedaan.

Ik zou willen dat ik jullie meer kon melden maar helaas....

Veel liefde, Simone