HUIS VOORBEREIDEN VOOR VAKANTIE

15-08-2022

Wij hebben van mijn lieve schoonouders een vakantie gekregen, we gaan gezellig met z'n vieren naar Cochem. Dit is een leuk plaatsje in Duitsland (3 uurtjes rijden vanaf hier). 

Natuurlijk slaat wel de stress weer toe, mijn schoonmoeder regelt alles dus ik heb nergens controle over.. Wat moeten we meenemen, moeten we nog iets regelen etc.
Zo lief als dat mijn schoonmoeder is heeft ze natuurlijk wel een lijst gestuurd met standaard dingen die meegenomen moeten worden. Hier ben ik haar natuurlijk heel dankbaar voor want dat scheelt mij weer een lijstje maken.

De week voor dat we op vakantie gaan ( dat is deze week) wil ik nog een aantal dingen gedaan hebben in huis.
* Bovenverdieping spik en span
* Beneden verdieping spik en span
* Tuin klaar voor vertrek (grasmaaien , onkruid wieden etc)
* Vuilnisbakken leegmaken
* Koffie apparaat leeg & Schoon achter laten , we willen immers geen schimmel in ons dure bonen apparaat.
* De badkamer een grondige beurt.

& Nee dit is niet omdat ik neurotisch ben of me ergens aan vast wil klampen. Het is gewoon ontzetten fijn om thuis te komen in een schoon huis.

Ik moet hier natuurlijk wel lijstjes voor maken. Gisteren heb ik mijn planbord ingevuld met de grote lijnen die hier boven beschreven staan. Aan de hand hier van ga ik natuurlijk mijn dagelijkse to do lijstjes maken. Dit werkt voor mij het beste op deze manier.

Het hondje gaat logeren bij mijn moeder, gelukkig is dit zijn 2e thuis en hoef ik me hier niet druk om te maken. Er komt uiteraard wel weer een lijstje met spulletjes die ik voor hem mee moet nemen...
* Brokken
* kussentje
* Pillen ( mijn lieve hondje krijgt elke dag omeprazol tegen maagzuur haha
)
Noem de dingen maar op die je meegeeft als je hondje op vakantie gaat.

Nu deze week van start is gegaan vraag ik misschien wel wat meer van mezelf. Maar dat is niet erg aangezien ik vorige week een lekkere rustige week heb gehouden.
Zoals gezegd in de vorige blog ben ik weer begonnen met armbandjes knopen. Dit lukt echt super goed en ik vermaak mij hier uitstekend mee!

Ik moet ook meer bewegen en ja die pokemon go helpt echt enorm. Echter is dit niet genoeg en ben ik de laatste jaren behoorlijk aangekomen. Dit komt ook door een situatie waaraan ik het aan mijn hart heb gehad. Is het handig dit op te pakken voor de vakantie? Dat denk ik niet maar toch ga ik het doen. Elk beetje extra beweging is mooi meegenomen.

Huishouden verbrand je natuurlijk al de nodige calorieën mee, maar daarnaast en naast het wandelen / lopen wil ik ook nog mijn zumba op de nintendo switch oppakken.
Bewegen geeft toch ook echt ontspanning in je hoofd en aangezien mijn hoofd nog alle kanten op schiet.... WE GAAN ER VOOR !

Ik zal jullie deze week op de hoogte houden hoe al deze voornemens werken voor mij op dit moment.
Verwacht er niet te veel van , maar ik ga proberen het beste uit mezelf te halen.

Oja en ik moet de dokter nog bellen voor een doorverwijzing naar de psycholoog... Dit  ga ik morgen doen en dan horen jullie ook hoe dat verder loopt :)


Fijne zomerse dagen allemaal!

Veel liefde, Simone