HOE HET VERDER GAAT

22-09-2022

Gelukkig zakt de hoofdpijn een beetje weg. Helaas niks uit handen kunnen krijgen tot nu toe deze week.
Tim zegt dan heel lief , Schatje neem de tijd voor jezelf het maakt niet uit maar toch voel ik me dan ergens weer schuldig.
Ik baal er van dat niks lukt.

Mijn planbord en lijstjes zijn onaangeroerd gebleven tot nu toe. 
Het enige in het huishouden wat ik deze week heb gedaan zijn de dingen waar ik niet omheen kan. De was, de vaatwasser een keertje de stofzuiger door het huis.
Heel veel meer dan dat ... het lukt niet.

Ik heb wel een poppetje in elkaar geknutseld gisteren. Lekker met eikels en kastanjes aan de slag geweest. Ik ben altijd enorm trots op mezelf als ik hieruit wat moois weet te creëren.

Vandaag moet ik even met de voortuin bezig. Deze ziet er niet uit is 1 grote rotzooi.
Het onkruid moet even verwijderd worden. Het etagère dingetje waar ik jullie van de week over verteld heb bij de voordeur moet ik nog inrichten en vanmiddag wil ik even pompoenbeelden halen zodat de voortuin ook weer klaar is.
Ik hoop dat ik mezelf hiertoe kan zetten en dat als mijn hoofdpijn weg is ik gewoon de draad weer op kan pakken.

Ik vind het ook enorm frustrerend dat ik mijn stappen niet altijd heb gehaald deze week. Mijn horloge heeft een soort van challenge en ik probeer hier toch gewoon elke dag minstens mijn 10.000 stappen te halen. Ik had er af en toe 8000 dat is nog niet mis maar toch voelt het ergens wel als falen.

Het eten gaat gelukkig wel goed. Ik kook nog steeds uit mijn nieuwe kookboek.... nouja ik eet al mijn maaltijden uit dit boek. Ik vind dit boek echt een verademing en kan niet wachten tot ik eindelijk mijn nieuwe schoenen kan gaan bestellen. En ik natuurlijk weer een doel heb gehaald.

Ik moet echt doelen voor mezelf blijven stellen. Niet tot in het obsessieve toe ( wat nog wel eens kan gebeuren) maar gewoon om mezelf uit te blijven dagen.

Ik probeer mijn structuur vast te houden of in ieder geval weer op te pakken. Ik hoop dat ik jullie van de week meer goed nieuws kan vertellen en dat ik me gewoon weer fijn in mijn velletje voel.


Oja en bedankt voor de mailtjes die ik van jullie heb mogen ontvangen. 
Dat doet me erg goed.


Veel liefde, Simone