Drukke vrijdag

15-03-2024

Wat hectisch weer, was eindelijk een beetje mijn batterij weer opgeladen.. nou dat is nu wel weer verleden tijd haha!

Wij hebben problemen met onze achterdeur, deze is van kunststof maar heeft een enorme kier waardoor er dus water naar binnen loopt en het ontzettend tocht.
Nu zouden we een nieuw kozijn en nieuwe achterdeur hier voor krijgen maar door de communicatie tussen de woningbouw en het bedrijf die deze dingen plaatst is het afgekeurd.

Het is maar goed dat ik hier van de week zelf achteraan ging want de 12 weken waren al ruimschoots voorbij.. Anders hadden we nooit wat gehoord over de deur.
Door dit alles moest de hele procedure weer overnieuw.

Dus kwam vanmorgen de monteur, voor een noodoplossing van de deur(dit terwijl dit in december ook al was gedaan door iemand). Nou deze beste man kon er schijnbaar nog wel wat mee. Althans dat is wat hij beweert. Even wat nieuwe rubbers, een groter dakje erop en het moet weer goed zijn. 
Het is maar goed dat ik geen kinderen heb want jeetje wat gaat die deurklink ontzettend strak. Moet er zo ongeveer aan gaan hangen om de deur uberhaupt open te krijgen...
Hier ga ik natuurlijk niet mee akkoord want deze noodoplossing is vele malen slechter dan de vorige.
Er is ook enorm veel regen voorspelt en ben benieuwd of wij dit weekend weer met een volgelopen berging zitten.. fingers crossed dat dit niet het geval is.

Verder werd vanmorgen het hout voor de overkapping geleverd. Wat een onbeschofte man die dit leverde.
Hij ging met zijn vrachtwagentje op de oprit staan, ik vroeg deze beste man waar hij het hout wilde laden en deze meneer ging tegen me tekeer... "het is mijn werk, ik bepaal waar ik het neerleg en bemoeit u zich er niet mee" Pardon? dit is naar mijn idee niet bepaald klantvriendelijk. Waarop ik reageerde oh sorry ik wist niet dat u kwaad werd... deze beste man beweerde dat iedereen uit Lelystad zo praat... ja maak dat de kat maar wijs..

Door al dit gedoe ben ik enorm moe en is sowieso mijn sociale batterij wel leeg. Gelukkig was mijn schoonmoeder zo lief om voor mij naar de Action te gaan om een groot zeil te halen die ik over het net geleverde hout kon leggen. 

Oja het hout had ik ook nog van de oprit naar de achtertuin gesleept ... vertrouwde het toch niet om zo een dure aankoop daar te laten liggen.
spierballen it is haha!

Verder nog even geld gepind voor de glazenwasser die morgen de ramen en de zonnepanelen komt reinigen... eigenlijk is dit op het moment allemaal te veel voor me maar je doet er niks aan!

Het is wat ...


Veel liefde, Simone