& Weer is het een hele tijd geleden

11-06-2023

Ik weet niet wat het is...
Het lukt me niet meer om regelmatig iets te posten :(

Het gaat allemaal nog steeds niet makkelijk, het blijft ingewikkeld om een instantie te vinden die je kan en wil helpen.
Ondertussen allerlei doorverwijzingen gehad om er daar weer opnieuw achter te komen dat dit niet de plek is waar ik hoor.
Dus ik ga maandag weer de huisarts bellen om te kijken of ze me toch ergens anders nog naartoe door kunnen verwijzen.
Het kan toch niet zo zijn dat er geen enkele plek is of dat ik zo enorm complex ben dat ik gewoon niet te helpen ben?

Het is dan ook in mijn hoofd ontzettend druk. Elke tegenslag of nouja terugslag maakt dat ik me niet prettig voel met ook maar iets in mijn leven.
Dan is het weer de tuin die ik wil veranderen, dan weer de woonkamer , dan is het weer dat de troepjes in huis me helemaal gek maken... Dit zal vast bij een aantal van jullie herkenbaar zijn maar ik vind het zo enorm vervelend..

Thuis gaat het ook allemaal niet vanzelf, Tim heeft zijn nieuwe baan. Hier is hij gelukkig wel op zijn plek. Dus dat gaat wel goed. Maar tussen ons... pf ik vind het toch echt een enorme opgaven. We lijken nergens mee op 1 lijn te zitten en dat lijkt ook niet te veranderen. Het is zo lastig.

Ik ga me wel weer even verdiepen in het recepten gedeelte, er staat er al weer 1 klaar die morgen online komt. Heerlijk recept voor deze warme dagen.

Ik wens jullie allemaal een fijne zomer toe en hoop dat jullie er lekker van kunnen genieten!!

Veel liefde, Simone