HOE VERLOOPT MIJN WEEKEND ALLEEN?!

29-08-2022

Pfoe dat is me het weekendje wel.
Ik sta er om bekend dat ik eigenlijk het best functioneer als ik kan zorgen, weliswaar zorgen voor een medemens.

Tim was zoals jullie wellicht gelezen hebben weg dit weekend. Ik val dan echt in een enorm gat.
Het is niet dat ik me verveel of niet weet wat ik moet doen maar ik mis het belangrijkste aspect waar ik het liefst hele dagen mee bezig ben... ZORGEN!

Ik heb natuurlijk met Boef rondlopen, maar toch de hond is anders dan zorgen voor een mens. Boef zit na 5 jaar zo in mijn systeem gebrand dat dit automatische handelingen zijn geworden en het wandelen er nou eenmaal gewoon bij hoort en eigenlijk vanzelf gebeurt.

Ik heb dit weekend alle huishoudelijke taken op me genomen. Ik heb de boodschappen in huis gehaald ( wel met mama want alleen is het gewoon echt een enorme klus).
Maar goed het moest wel gebeuren dus dit hebben we dan ook gedaan.

Ik heb nog gesport en iets meer dan 14.000 stappen gezet. Ik ben veel buiten geweest en voel me dan ook echt het lekkerst.

Toen Tim gisteren thuis kwam was het even lastig. Hij had maar anderhalf uur geslapen en was dus erg moe. Dit resulteert erin dat hij mij meesleept in zijn houding van het niks doen en er uiteindelijk dus ook niks uit mijn handen komt.

Hij ging om 18:00 uur even naar bed even liggen, ik moest hem om 20:00 uur wakker maken maar ik kreeg er met geen mogelijkheid beweging in.
Ik heb hem dus maar laten liggen en zelf mijn avond ingevuld. Dit wil dan altijd prima omdat ik weet dat hij toch niet wakker gaat worden voordat ik naar bed ga.

Vanmorgen hadden we allebei last van vermoeidheid. Tim heeft het klokje rond geslapen +3 en toch komt er niks uit onze handen.

Van dit lamme gedoe krijg ik altijd enorme hoofdpijn en ik voel me er niet goed bij helemaal niks te doen dus het is een kleine struggle om me er overheen te zetten dat ik ook vandaag mijn stappen niet ga behalen. Het is soms niet anders en morgen is er weer een nieuwe dag.

Ik heb trouwens ook een soort van gastenboekje toegevoegd aan de pagina. Ik zou het erg leuk vinden om reacties van jullie te lezen :)!


Veel liefde, Simone