DE WERKWEKEN ZIJN WEER BEGONNEN

14-09-2022

Jeetje wat wennen. 6:00 uur elke dag weer de wekker en Tim die voor 7:00 uur de deur uit is.

Voor mijn ritme is het heerlijk , ik sta ook bewust altijd tegelijk met Tim op. Ook wel om hem een beetje wakker te maken anders komt het er niet van haha.

Ik heb veel sneller het ritme weer te pakken, Tim heeft hier altijd heel veel moeite mee. Hoe gaat het op het werk?! Wat moet ik daar doen?! dat soort dingen komen bij hem altijd boven. Nu helpt het ook niet dat hij een nieuwe functie heeft gekregen die hij net gestart was voor dat zijn vakantie begon.
Wat ik wel merk is dat hij het beter doet op het feit dat hij weet dat hij gewoon van 7:00 tot 17:00 werkt. Toen hij altijd wisselende tijden had was hij veel moeilijker te pijlen en werd hij daar enorm gestresst en onrustig van. Dit ook omdat hij dan ook niet wist wat hij moest doen op die dag. Dat heeft hij nu ook maar tenminste 1 ding is duidelijk.

Vanaf 30 augustus loop ik al elke dag minstens 10.000 stappen. Voor mij helpt mijn smartwatch en een planning hier goed bij. Het sporten doe ik om de dag en heb ik ook zo op mijn planbord staan.

Verder probeer ik het huis weer een beetje winter klaar te maken, in de zin van de banken van de kant om eronder en erachter schoon te maken etc. Even weer lekker alles fris voordat we weer aan huis gekluisterd zijn door het weer. Wat heerlijk zeg.

Ik ben ook begonnen om uit mijn nieuwe kookboek te koken... nog nooit een kookboek gehad die zo veel lekkere recepten had. Er zit er maar 1 tussen die ik niet lust maar dat komt omdat er zalm in moet daar houdt ik gewoon niet van.
verder zijn de recepten ook simpel en gewoon echt heel erg lekker dat is altijd wel fijn als je dan een boek koopt dat bevalt.

Ik heb deze week niet super veel bijzonders op de planning staan maar ga proberen jullie op de hoogte te houden van wat ik uit voer en waar ik tegen aan loop.
Voor nu gaat het opzich prima en functioneer ik heel goed op het bewegen en het gezonde eten.

Veel liefde, Simone