DE LIJSTJES

19-08-2022

Nou het was wel een druk weekje. 
Heel veel lijstjes, veel dingen om te regelen zodat de vakantie goed verloopt. Veel denkwerk en denkwerk voor 2.

De koffers zijn gepakt, pfoe wat een pak van mijn hart is dat.
Het lijstje van mijn schoonmoeder had ik uiteindelijk niet zo heel veel aan dus ik heb een nieuwe gemaakt.

Op die lijst heb ik alles gezet wat ik denk dat mee moet voor mij en op de achterkant wat ik denk dat Tim mee moet nemen. Tim heeft namelijk geen tijd gehad om zelf zijn koffer in te pakken en als ik dan toch al aan het denken ben kan ik het ook wel voor hem bedenken.

Opschrijven helpt enorm, ik kan afstrepen wat ik heb ingepakt. 
Er is wel weer een nieuwe lijst ontstaan want... ja welke tassen zit het in en waar heb ik het gelaten haha!

Wat betreft mijn planbord van deze week, daar staan nog maar een paar taakjes op die gedaan moeten worden. Deze taken doe ik pas als we weggaan. Zo heb ik graag een schoon bed en in ieder geval een hele schone beneden verdieping als we weer thuis komen. Dit doe ik dus een dag voor vertrek.
De tassen zet ik ook klaar in de hal de avond ervoor zodat ik in de ochtend nog een keer kan kijken of ik niks vergeten ben.

Vandaag moet ook mijn lieve hondje een vaccinatie. Dit heeft niks met de vakantie te maken dit komt toevallig zo uit. Hij krijgt zijn jaarlijkse vaccinatie waar ik eigenlijk al een paar maanden te laat mee ben.. oeps haha!

Verder hoef ik eigenlijk alleen nog een boodschappen lijstje te maken en even boodschappen te doen voor de dingen die we mee willen nemen op vakantie en dan is de planning helemaal rond.

Ik had deze week zelfs nog tijd voor mezelf, heerlijk!
Ik kan niet wachten tot we op vakantie zijn. Ik zal proberen jullie op de hoogte te houden van de vakantie. Als dit niet lukt schrijf ik uiteraard als ik terug ben een lange blog met alle verhalen en obstakels.


Veel liefde,Simone